Bland de 100 främsta – Webbstjärnan

Idag presenterades listan på de 100 främsta bloggarna i Webbstjärnan 2015.

Tangentdansen var med på listan och det känns oerhört roligt att få bli uttagen till en av de 100. Tangentdansen är fortfarande en blogg där vår huvudsakliga inriktning är klassens arbete, som det varit i snart tre år. Skillnaden i år är att huvudpersonerna är nya – det är en helt ny klass som visar upp sitt arbete. Ett arbete uppdansat av min förra klass.

Tyngdpunkten i vår dagliga undervisning är ASL – Att skriva sig till läsning, och det är just inom det området de allra flesta inläggen i Tangentdansen handlar om. Med många bilder och lite förklarande texter försöker vi informera och inspirera alla som är intresserade av ASL som arbetssätt eller bara nyfikna på vad vi gör.

IMG_4684

Vad som händer nu är en ytterligare gallring till vilka som når finalplatserna, men det är många galet bra bloggar med så mina förhoppningar är inte stora. Jag är väldigt glad och stolt att vi nått 100 listan. Det var en mycket trevlig påsklovsnyhet.

https://www.webbstjarnan.se/blogg/gallringen-gar-vidare-har-ar-topp-100-i-webbstjarnan-2015/

IMG_4806


Prenumerera på nya blogginlägg

2 thoughts on “Bland de 100 främsta – Webbstjärnan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *