En liten vila för våra bokstavsscheman

Hej!

Under nästan två års tid har jag på denna sida haft mina bokstavsscheman så att de som varit intresserade kunnat plocka hem dem enkelt med ett litet tryck. Det har varit fantastiskt trevligt att få dela med sig under denna tid. Jag har fått kontakt med många lärare runt landet som tagit steget in i ASL arbetssättet. Otroligt roligt att se hur engagerade många är i detta arbetssätt och mitt bidrag till detta har varit mina bokstavsscheman och min rapport från klass 1A.

En liten del i vår stora ASL värld som bara växer och växer. En del jag är stolt över.

Nu måste denna del vila en stund, förpuppas och genomgå en metamorfos.

IMG_2817

Med anledning av det kommande läromedlet:
Att skriva sig till läsning – bokstavsschema” av Christer Friman.

Som kommer publiceras av Gleerups i början av 2015, så kan jag inte ha mina scheman på bloggen längre. Det strider mot det avtal jag skrivit under.

Boken kommer att vara en idé- och metodbok där alla våra bokstäver får ett kapitel var. Det kommer finnas väl beskrivet hur man kan arbeta med varje schema och vilka uppgifter som är anpassade till just den aktuella bokstaven.  I boken kommer det finnas alla 29 bokstävers scheman i kopieringsunderlag.

Boken är under uppbyggnad och jag hoppas ni kommer vara lika intresserade av den som ni varit av alla mina scheman. Det har varit fantastiskt med all positiv respons ni gett mig under denna tid. Den har sporrat och drivit mig framåt att göra detta läromedel.

Tack för det.

Med varma hälsningar

Christer Friman

(deckarschemana och dinoschemana ligger fortfarande fritt för nerladdning)

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *