Missade topp 100 igen – synd

Webbstjärnan är en tävling och inte bara den tävlingen om allmänhetens röst som jag fiskade röster i, utan den större tävlingen är där en jury från Webbstjärnan går igenom de bloggar som tagit sig förbi andra gallringen (vilket vi gjorde i år igen) och av dessa så plockar de ut bloggar i olika kategorier; fsk-åk 3, åk 4-6, åk 7-9, gymnasiet 1-3, sen finns det undergrupper i dessa, t ex klassbloggar dit vi tillhör.

I torsdags publicerade Webbstjärnan vilka 100 bloggar de anser vara de bästa i dessa olika kategorier … vi kom tyvärr inte med. Jag trodde vi hade goda chanser i år, men något måste fattas vår blogg. Riktigt vad vet jag inte.

Hur som helst så är bloggen mer för oss elever och er läsare, föräldrar och andra, än ett tävlingsbidrag och vi i klass 3A är mycket stolta över Tangentdansen som nu går mot sitt andra läsår. Vad som händer efter sommaren är inte riktigt bestämt ännu, men någon fortsättning på Tangentdansen blir det, men i vilken form vet jag inte ännu.

Ett stort grattis till Fagernäs Fritids som var en av de bloggar som tog sig vidare bland de 100 bästa, mycket roligt för FaggeFritids och Boden: GRATTIS FAGGE!

fagge

 

 

Se lagen som klarade 100 listan här —> 100 bästa


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *