3 thoughts on “Presentation av alla och träff med ministern”

 1. Vad kul att se Johannes representera klass 2A Mårängskolan på riksnyheterna! Det ska bli superspännande att höra vad ni varit med om nere i huvudstaden Stockholm. Nu ligger vi i framkanten av digitaliseringen. Tänk att Mårängsskolan är med i en kommission.
  Megasvårt ord att hålla koll på =) enligt Wikipedia, ”Kommission är ett ord med två betydelser. Dels avses en nämnd som bildats för ett visst projekt, till exempel en utredning, men det kan också innebära att köpa eller sälja något för annans räkning, se därom kommissionär.”

  Klass 2 A med Crister och Johannes i spetsen kan med andra ord tituleras komissionärer hädanefter och det är juh Lyyysande!! FORZA Mårängsskolan!!!

 2. 🙂

  Mycket spännande var det och vi var oerhört trötta när vi åkte hem.
  Nu har vi fått en läxa som vi ska arbeta med i klassen.

  Hela klassen är våra medkommissionärer … tur för oss att vi har er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *